• Slide 1

    Prémium minőségű póthajjal

    Hajhosszabbítás

    Hajfelvarrás, Mikrogyűrű

Kedves látogató

Jó helyen jársz, ha szépülni vágysz 20 éve vagyok, vagyunk a szolgálatotokra, és továbbra is keressük a bizalmatokat, valamint sok szépülni vágyó hölgyet várunk szalonunkba. Szakmai tudásunkat az évek is igazolják, valamint a sok régi visszajáró törzsvendég.Hajfelvarrás

A saját hajból vékony fonatot készítünk oldalirányú parkettafonassal. Általában 2-3 sorra tesszük fel, az előre felstresszelt hajat, varrással, apró pelenkaöltéssel. Takaróhajat hagyunk alul, felül, és oldalt is, hogyha lófarokba szeretnéd hordani, akkor sem látszik ki hogy póthajat viselsz. Ezzel a módszerrel sok hajat lehet feltenni, közkedvelt, egyik legrégebbi , ha szépen van felrakva.


Slide 1

Mikrocsomó

Ebben az esetben nem használunk a gumiscérnán kívül semmilyen munkaeszközt, hanem odakötözzük a póthajat a fejtőhöz. Ilyenkor nem szükséges takaróhajat hagyni, mert szép munka estén így is szép.

Mikrogyűrű

Ez a technika is közkedvelt. A póthajat előszőr feltincseljük, , majd szép rendezett sorban gyűrűvel rászorítjuk a saját hajra. Takaróhaj itt is szükséges, kényelmes viselet. Általában, 80-130 tincs kerül fel, ez attól függ milyen hosszúhajjal pótolunk. Természetesen minél hosszabb a vendéghaj, annál több tincsre van szükség. A gyűrűk nem okoznak fémallergiát.

Spirálcsomó

A feltincselt hajat spirálkötéssel rögzítjük, ugyanazok a szabályok érvényesek, mint a többi eljárásnál, szükséges a takaró haj.

Nanogyűrű

Nanoméretű gyűrűbe húzzuk az előre feltincselt hajat, olyan hatása van mint a hőillesztésnek, csak ebben az esetben nem éri ragasztó a saját hajat, könnyű a leszedése, visszarakása.

Pepi

Sajnos vannak esetek, amikor szükséges a fejtetőn is pótolni hajat, mert kopaszodás alakult ki, ebben az esetben, méretre készítünk, természetesen eredeti hajból pepit, amit odarogzítünk, es kb havonta visszarakunk. Látványra tökéletes frizurát biztosít, nem kell parókát hordani. Ha valamiért kikopott valahol a haj, bárhol tüdjük pótolni.

6D

Ez a legújabb eljárás, lényege hogy rövid idő alatt elkészül a vendég számára, mert hatosával van egyszerre rakva. Termeszetesen előtte nekünk több időt igényel a tincsezése, de mindent a vendégekért. Látványra, kényelemre nagyon klassz.

Vélemények – Rólunk mondták


Vendégeink hogyan vélekednek rólunk

Remek hely,az első hosszabításom ami valahol pici félelemmel töltött el,hogy olyan lesz e mint amilyennek kell,de Beni olyan precízen helyezte fel a 100-nál is több tincsemet ,hogy csodálva néztem.Az eredmény fantasztikus lett.A vártnál többet kaptam.Visszanyertem az önbizalmam ami remek érzés.Csak ajánlani tudom 👌 tapasztalat ,precizitás ,odafigylés .Kell ennél több?!

Viktória Szekrényesi

Facebook

Egyszerűen imádom az új hajam! 😍 Nagyszerű csapat,jó légkör,profizmus mindenkinek ajánlom,aki hajhosszabbításon gondolkozik.
Csodálatos munka

Porkoláb Adrienn

Facebook

Családias hangulat. Szép munka. 🥰🥰
Luxusélmény · Lenyűgöző munka · Fantasztikus frizurák

Nicky Nicky

Facebook

Mindig nagyon kedvesek es segitokeszek! En evek ota ide jarok!
Gyonyoruen dolgoznak es kibirjak a hobortjaimat is 😋😋
Ar ertek aranyban is tokeletes szoval gyertek 😘

Kinga Kiss

Facebook

A legjobb és legprofibb csapat a hajhosszabbításban 😍😍😍 20 évvel ezelőtt bementem Csillához mert mindig hosszú hajra vàgytam és ő megadta azt ami csak àlom volt addig, ez azóta is tart 😍😍😍

Melinda Adamkó

Facebook

Nagyon boldog vagyok,hogy rájuk találtam.Nagyon szép lett a hajam,nagyon elégedett vagyok.Mindenkinek csak ajánlani tudom! ❤ 😘

Lili Garrison

Facebook

Szakértő csapatunk


Természetes dús hajkorona anélkül, hogy hajad roncsolódna.

Hajhosszabbítás

Szalonunkban fodrászat is működik, így a póthajat is hozzáfestjûk, hozzávágjuk a frizurához.

Hajaink széles választékkal várnak benneteket, 30 cm től 70 cm ig.
Kizárólag jó minőségű hajaink vannak.

Hajtresszelést is vállalunk

Hívjon minket!

06 30 195 55 30

Telefonálok

Hogyan dolgozunk


hajhosszabbítás közben

portfolio img

Hajhosszabbítás

100% emberi haj

portfolio img

Hajhosszabbítás

100% emberi haj

portfolio img

Hajhosszabbítás

100% emberi haj

portfolio img

Hajhosszabbítás

100% emberi haj

portfolio img

Hajhosszabbítás

100% emberi haj

portfolio img

Hajhosszabbítás

100% emberi haj

portfolio img

Hajhosszabbítás

100% emberi haj

portfolio img

Hajhosszabbítás

100% emberi haj

portfolio img

Hajhosszabbítás

100% emberi haj