Mikrogyűrűzés

Mikrogyűrűzés

A mikrogyűrűs hajhosszabbítás egy olyan technika, amely során apró gyűrűket használunk arra, hogy a saját hajhoz rögzítsük a hajhosszabbításra kiválasztott tincseket. Ezek a mikrogyűrűk általában 4-5 mm átmérőjűek, fémből készülnek és szilikon belső réteggel vannak ellátva.

A hajhosszabbítás során egy kisebb hajtincset elválasztunk a többi hajtól megfelelő helyen és magasságban, ezt követően egy speciális behúzó tűvel a gyűrűt a tincsre húzzuk, majd oda illesztjük a póttincset. Egy speciálisan erre a célra készített fogóval a mikrogyűrűt összenyomjuk, hogy az tökéletesen összefogja a póttincseket a saját tincsünkel.

A mikrogyűrűs hajhosszabbítás egyik nagy előnye, hogy a mikrogyűrűk nagyon kicsik, és természetesen a színük is a saját hajunk színéhez választható így nehezen észrevehetőek. A hajhosszabbítás természetes hatást kelt. Másik előnye, hogy a mikrogyűrűs hajhosszabbítás tartós, akár 3-4 hónap is megmarad, ha megfelelően ápoljuk a hajat.

A mikrogyűrűs hajhosszabbítás nem mindenki számára a legmegfelelőbb hajhosszabbítási technika. Vannak előnyei is és hátrányai is. Ha szeretnél hajat hosszabbítani, vagy dúsítani előtte célszerű velünk konzultálni, hogy kiderüljön melyik számodra a legmegfelelőbb hajhosszabbítási technika, ez függ a saját hajad aktuális állapotától, mennyiségétől minőségétől és sajátosságaitól is mint a vastagsága göndörsége stb.

Több mint 20 éves tapasztalatunknak köszönhetően, biztosak vagyunk benne, hogy neked is megtaláljuk a legjobb megoldást és a legtartósabb hajhosszabbítási technikát, amivel tökéletes eredmény fogunk elérni.

HA KÉRDÉSED VAN A HAJHOSSZABBÍTÁSSAL KAPCSOLATBAN?